Logo

Oksestrimler i olivensauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksestrimler i olivensauce

0,5 tsk vindruekerneolie

500 g wokstrimler af okseklump

½ tsk groft salt

friskkværnet peber

Olivensauce

25 cl liter madlavningsfløde 18%

50 g spsk afdryppede kapers

1 tsk fintrevet citronskal

1 lille knust fed hvidløg

50 g halve sorte oliven uden sten

0,5 tsk groft salt

30 dl vand

1 spsk groft salt

400 g tørret pasta , fx spaghetti

500 g squash i lange strimler

Pynt: hakket bredbladet persille

 

Lad olien blive varm i en pande og brun halvdelen af kødet i ca. 2 min.

Tag kødet af panden og brun resten af kødet.

Drys strimlerne med salt og peber og hold dem varme.

 

Olivensauce:

Kom fløde, kapers, citronskal, hvidløg, oliven og salt i panden.

Bring saucen i kog og smag den til.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde.

Kog pastaen 8-10 min. til den er mør, men ikke blød.

Kom squashstrimlerne ned i vandet til pastaen og hæld straks det hele til afdrypning.

 

Ved serveringen: Varm wokstrimlerne i saucen.

Anret pasta og squash i en stor varm skål.

Server oksestrimler i olivensauce ved siden af.

Fryseegnet: Nej

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her