0,5 tsk vindruekerneolie
500 g wokstrimler af okseklump
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Olivensauce
25 cl liter madlavningsfløde 18%
50 g spsk afdryppede kapers
1 tsk fintrevet citronskal
1 lille knust fed hvidløg
50 g halve sorte oliven uden sten
0,5 tsk groft salt
30 dl vand
1 spsk groft salt
400 g tørret pasta , fx spaghetti
500 g squash i lange strimler
Pynt: hakket bredbladet persille
Lad olien blive varm i en pande og brun halvdelen af kødet i ca. 2 min.
Tag kødet af panden og brun resten af kødet.
Drys strimlerne med salt og peber og hold dem varme.
Olivensauce:
Kom fløde, kapers, citronskal, hvidløg, oliven og salt i panden.
Bring saucen i kog og smag den til.
Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde.
Kog pastaen 8-10 min. til den er mør, men ikke blød.
Kom squashstrimlerne ned i vandet til pastaen og hæld straks det hele til afdrypning.
Ved serveringen: Varm wokstrimlerne i saucen.
Anret pasta og squash i en stor varm skål.
Server oksestrimler i olivensauce ved siden af.
Fryseegnet: Nej