Logo

Oksecuvette med bønner i paprikasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g oksecuvette
salt og peber
lidt olie til stegning
800 g haricots verts

Sauce:
100 g bacon i tern
1 lille løg
15 g smør
½ spsk hvedemel
1 spsk mild paprika
2 dl bouillon
2 dl syrnet fløde 9%

Sauce:
Pil og hak løget, svits bacon og løg i smørret i en gryde i 5 min.
Drys hvedemel og paprika over og rør godt.

Pisk bouillon i og lad saucen koge igennem.

Tilsæt syrnet fløde, og varm forsigtigt op.
Saucen må ikke koge nu.

 

Kog bønnerne i letsaltet vand, de skal stadig være sprøde.

Lad dem dryppe godt af og hæld saucen over.

Cuvette:
Skær cuvetten i tynde skiver fra et hjørne.

Steg dem hurtigt på hver side i lidt olie på en meget varm pande, og krydr med salt og kværnet peber.

Hold dem varme under alufolie el. evt. i en varm ovn, tildækket.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her