450 g oksecuvette
salt og peber
lidt olie til stegning
800 g haricots verts
Sauce:
100 g bacon i tern
1 lille løg
15 g smør
½ spsk hvedemel
1 spsk mild paprika
2 dl bouillon
2 dl syrnet fløde 9%
Sauce:
Pil og hak løget, svits bacon og løg i smørret i en gryde i 5 min.
Drys hvedemel og paprika over og rør godt.
Pisk bouillon i og lad saucen koge igennem.
Tilsæt syrnet fløde, og varm forsigtigt op.
Saucen må ikke koge nu.
Kog bønnerne i letsaltet vand, de skal stadig være sprøde.
Lad dem dryppe godt af og hæld saucen over.
Cuvette:
Skær cuvetten i tynde skiver fra et hjørne.
Steg dem hurtigt på hver side i lidt olie på en meget varm pande, og krydr med salt og kværnet peber.
Hold dem varme under alufolie el. evt. i en varm ovn, tildækket.