500 g hakket oksekød
300 g pastaskruer el.lign
2 st. dåser tomatpuré
1 tsk salt og peber
1-3 tsk stærk chili (doseres efter smag husk jo mere jo bedre)
1-3 tsk cayennepeber (doseres efter smag)
1-2 tsk paprika
1 tsk barbecue
3 tsk oregano
1-2 fed hvidløg
4 dl vand
3 tsk Maizenameljævner rørt op i lidt vand
For øge effekten kan man prøve at komme 1 hakket rå rød/grøn chili i
kødretten.
Kog pastaen med lidt salt i vandet.
Brun kødet i en gryde, kom halvdelen af vandet i gryden.
Resten af vandet, tomat puré og krydderier blandes i en lille skål.
Derefter moses hvidløget ned i skålen.
Blandingen hældes ned til kødet og lad det stå i et par minutter til det
begynder at boble, så blandes Maizenamelet i lidt vand og hældes op i
gryden.
Retten serveres evt. blandes sammen i en gryde.