1 pose Santa Maria tortilla chips saltede
½ glas Santa Maria Garlic Salsa (dvs. ca. 120 g)
har man har en god opskrift på salsa kan man selvfølgelig bruge den.
1 dåse blandede bønner i chilisauce
280 g kyllingefilet i tynde strimler
200 g cheddarost revet
Marinade:
½ dl olivenolie
½ dl limejuice (evt. halvt vand halvt limejuice)
1 tsk koriander
2 tsk spidskommen
2 tsk chili stærk
1 tsk paprika
1 tsk cayennepeber
4 tsk gurkemeje
Bland marinaden og lad den stå i ½ time i køleskabet.
Hvis man ikke er så glad for den markante lime-smag, kan noget af limesaften erstattes med koldt vand.
Lad dernæst kyllingestrimlerne trække i marinaden i ½-1 time.
Lad bønnerne dryppe af i en sigte eller et dørslag.
Tænd ovnen på 225ºC.
Bland bønner og salsa.
Tag et ovnfast fad (fx. en tærteform) og placér nachos og bønnesalsablandingen.
Lad kyllingestykkerne dryppe af og fordel dem ovenpå.
Til sidst dækkes det hele med ost, og det bages i 15-20 minutter.