Logo

Nøddekylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling
2 tsk salt
½ tsk hvid peber
2 fed hvidløg
3 dl sødmælk
2 spsk kommen
1 spsk malet koriander
1 spsk soyasauce
2 friske røde chili
2 tsk sukker
1 tsk rejepasta
3 spsk knuste jordnødder
citronsaft
friske korianderblade

   
Tør kyllingen. Gnid den med salt, peber og presset hvidløg.
Læg den i en gryde og hæld mælk over, så det dækker.

Læg låg på og lad kyllingen koge i en halv time.
Tag kyllingen op, lad den afkøle og del den mindre stykker.
Varm mælken igen og tilsæt resten af ingredienserne undtagen citron og
korianderblade.
Chilien skal hakkes fint.
Læg kyllingestykkerne i og lad retten koge til kødet er mørt.
Læg kyllingestykkerne på et fad og stænk med citron.
Fordel saucen over kødet og pynt med hakket koriander.
Tilbehør: Løse ris

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her