4 peberfrugter
400 g hakket oksekød
1 æg
2-3 spsk koldt vand
2 spsk groftrevet løg
1 fedknust hvidløg
150 g rå, grofthakkede champignoner
1-2 spsk rasp
25 g smør/margarine
1 ds henkogte tomater(500 g ).
Tænd ovnen og indstil den på 200°C.
Skær en skive af peberfrugten, hvor stilken sidder.
Skær frøstolen og skillevægge ud. Fjern kernerne.
Ælt hakket kød med æg, vand, løg, hvidløg og champignon samt salt og peber.
Skær en meget tynd skive af den anden ende af peberfrugten, højst 1-2 mm tyk, så frugten kan stå. Smør et ovnfast fad godt.
Fordel farsen i peberfrugterne, og tryk den godt ned i alle hjørnerne. Fyld så meget fars i, at den ender i en top.
Drys lidt rasp og læg en smørklat på hver.
Sæt peberfrugterne i fadet.
Skær tomaterne lidt itu og hæld dem med væde udenom peberfrugterne. Drys lidt salt over.
Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ved 200°C i ¾ -1 time.
Dryp af og til med tomatsaften.