Logo

Minifarsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket kalvekød 10-12%
2 æg
1 dl rasp
1 løg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 ½ dl sødmælk
100 g reven ost
1 ½ tsk salt
groftkværnet peber

Kalvekødet røres med æg, fintrevet løg, rasp, salt og peber. Mælken tilsættes lidt efter lidt. Farsen stilles i køleskab i 15 min. Peberfrugterne skæres i små tern og røres i farsen. Farsen formes til 8 små farsbrød. Lægges i et ovnfast fad og drysses med ost. Bages ved 200C i 60 min. Serveres med hasselbackkartoffel drysset med paprika og grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her