Logo

Mexicanske hamburgere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mexicanske hamburgere

 

Pikant kødsauce er en uundværlig ting til spaghetti og nudler, men den er også anvendelig i andre retter, fx disse skønne hamburgere.

Til 2 personer. Er du alene så halver portionen. Tilberedningstid: 30 minutter

 

#

2 burgerboller, grove eller 1 pk bageklar gærdej til boller

½ portion Pikant kødsauce

½ tsk chilipulver

2 fed hvidløg

¼ lille hvidkålshoved eller ½ sprødt salathoved

50 g reven ost

1 stor, moden tomater

1 løg

1 moden avocado

4 store, sorte oliven uden sten

cremefraiche

Tacosauce eller anden stærk sauce

*

1. Skær bollerne over og rist dem sprøde og gyldne i ovnen.

Bruger du gærdejen, rulles bollerne til runde cirkler (af størrelse som en krydderbolle) med kagerullen.

Bag dem efter anvisningen på pakken, minus 2 min.

2. Varm kødsaucen op og smag den til med chilipulver og presset hvidløg.

3. Læg de ristede boller eller nybagte boller, som skal trykkes lidt flade, på hver sin tallerken.

4. Fordel kødsaucen over.

Den skal helst ikke gå helt ud til kanten.

Ovenpå lægges et tykt lag fintsnittet kål eller salat.

Derover fordeles den revne ost.

5. Skær tomaterne over og fjern kernerne.

Skær tomatkødet i små firkanter, der drysses over hamburgerne.

Drys til sidst med finthakket løg.

6. Avocadoerne skæres en gang over, stenene fjernes og halvdelen tages ud af skrællen med en spiseske.

Skær kødet i lange både, der lægges ved siden af anretningen.

Pynt med en stor sort oliven.

7. Server cremefraiche til samt Tacosauce eller en anden stærk sauce, som hver især kan dryppe over.

 

Mexicanske hamburgere

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her