400 g nye kartofler
1 pose frisk dild
25 g mandler
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 spsk fløde 13%
1 tsk balsamico
salt og peber
2 oksemedaljoner
20 g smør
Tilbehør:
50 g romainesalat
150 g frosne ærter
Pynt:
2 skiver spegeskinke
1 stk lime
Kog kartoflerne møre ca. 15 minutter i letsaltet vand.
Kom dild uden grove stilke, mandler, hvidløg, olie, fløde, eddike, salt og peber i en blender eller foodprocessor og mix det sammen.
Vend denne pesto i de nykogte og afdryppede kartofler.
Snit salaten.
Klargør ærterne, de kan serveres rå eller gives et kort opkog i letsaltet vand.
Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber.
Varm smørret på en pande til det er gyldent.
Brun kødet 1 minut på hver side.
Skru ned til middelvarme, steg medaljonerne færdige ca. 2 minutter på hver side. Krydr med salt.
Skær fedtkanten af spegeskinken.
Læg spegeskinke og limebåde på kødet.
Server medaljonerne med kartoflerne og salaten.
Tips: En nem og hurtig forret kunne være (grønne) asparges svøbt i en skive laks, med Hollandaise sauce