Logo

Medaljon med gratineret fennikel og rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 medaljoner af svinefilet 2 ½ cm tykke
1 spsk olie
¼ fed hvidløg
75 g bacon i tern

 

Gratineret fennikel og rødløg:
2 fennikel
1 rødløg
1 gulerod
1 dl hønsebouillon
120 g fast ost fx. Emmentaler
frisk rosmarin
Tilbehør: Brød
 
Gratineret fennikel og rødløg:
Snit fennikel og rødløg i tynde både og guleroden i tynde skiver på skrå.
Steg bacon på en tør pande.
Tilsæt grønsagerne og steg videre ca. 1 minut.
Læg det hele i et ovnfast fad.
Hæld bouillonen over og krydr med salt og peber.
Riv osten og drys den over retten.
Sæt fadet i ovnen ved 200ºC i ca. 30 minutter til osten er gylden.
 
Kødet:
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med peber.
Steg kødet på en pande i olien.
Brun først kødet 1 minut på hver side ved god varme.
Skru ned til middel varme og steg 2-3 minutter på hver side.
Krydr med salt og en anelse hvidløg.
Anret medaljoner oven på urterne og pynt med en kvist frisk rosmarin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her