4 medaljoner af svinefilet 2 ½ cm tykke
1 spsk olie
¼ fed hvidløg
75 g bacon i tern
Gratineret fennikel og rødløg:
2 fennikel
1 rødløg
1 gulerod
1 dl hønsebouillon
120 g fast ost fx. Emmentaler
frisk rosmarin
Tilbehør: Brød
Gratineret fennikel og rødløg:
Snit fennikel og rødløg i tynde både og guleroden i tynde skiver på skrå.
Steg bacon på en tør pande.
Tilsæt grønsagerne og steg videre ca. 1 minut.
Læg det hele i et ovnfast fad.
Hæld bouillonen over og krydr med salt og peber.
Riv osten og drys den over retten.
Sæt fadet i ovnen ved 200ºC i ca. 30 minutter til osten er gylden.
Kødet:
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med peber.
Steg kødet på en pande i olien.
Brun først kødet 1 minut på hver side ved god varme.
Skru ned til middel varme og steg 2-3 minutter på hver side.
Krydr med salt og en anelse hvidløg.
Anret medaljoner oven på urterne og pynt med en kvist frisk rosmarin.