Logo

Maskeret torsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg torsk (halestykke)
½ spsk salt pr. liter vand
5-6 hele peberkorn
2 laurbærblade
 
Dressing:
200 g mayonnaise
2 spsk cremefraiche
citronsaft
salt og peber
400 g rejer
200 g stenbiderrogn (renset)
dild
Tilbehør: lune flûtes

 
Kog torskestykket i saltet vand tilsat hele peberkorn og laurbærblade i ca. 15 min.

Tag forsigtigt stykket op med en hulske og fjern skind og ben, uden at ødelægge fiskens facon.
Læg torsken på serveringsfadet og øs lidt lage over.
Lad den blive helt kold - gerne til næste dag.
Smag mayonnaise til med cremefraiche, citronsaft, salt og peber.
Fordel et jævnt lag dressing over fisken og læg rejerne tæt herpå.
Top op med stenbiderrogn.
Pynt først anretningen med dildkviste lige før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.452 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her