Logo

Mørbradbøffer med sveskekompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinemørbrad
10 stenfri svesker
2 spsk sukker
Peber
1 spsk olie
10 g smør
Salt
1 løg
2 syrlige æbler
1 citron
½ tsk timian
1 dl piskefløde

Bed slagteren fjerne bimørbrad og afpudse svinemørbraden for sener. Skær mørbraden ca. 3 cm tykke skiver og dup bøfferne tørre med køkkenb rulle. Skær sveskerne i skiver, og kog dem i 2 dl vand tilsat sukker i 10 minutter. Krydr mørbradbøfferne med peber, og brun dem 1 minut på en pande i en blanding af olie og smør ved god varme.
Dæmp varmen til middel varme, og steg dem 3-4 minutter på hver side til de er netop gennemstegte. Tag dem af panden og hold dem lune under alufolie. Skær løget tynde skiver og svits det et par minutter i det fedtstof der tilbage på panden. Skær æblerne både og tilsæt dem sammen med 1 tsk fintrevet citronskal, svesker, timian og ½ dl sveskevand, og lad det simrte ca. 5 minutter. Hæld fløden ved og kog det lidt ind, til konsistensen er cremet. Hæld kompotten i bunden af et fad og anret bøfferne oven på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her