1 svinemørbrad
10 stenfri svesker
2 spsk sukker
Peber
1 spsk olie
10 g smør
Salt
1 løg
2 syrlige æbler
1 citron
½ tsk timian
1 dl piskefløde
Bed slagteren fjerne bimørbrad og afpudse svinemørbraden for sener. Skær mørbraden ca. 3 cm tykke skiver og dup bøfferne tørre med køkkenb rulle. Skær sveskerne i skiver, og kog dem i 2 dl vand tilsat sukker i 10 minutter. Krydr mørbradbøfferne med peber, og brun dem 1 minut på en pande i en blanding af olie og smør ved god varme.
Dæmp varmen til middel varme, og steg dem 3-4 minutter på hver side til de er netop gennemstegte. Tag dem af panden og hold dem lune under alufolie. Skær løget tynde skiver og svits det et par minutter i det fedtstof der tilbage på panden. Skær æblerne både og tilsæt dem sammen med 1 tsk fintrevet citronskal, svesker, timian og ½ dl sveskevand, og lad det simrte ca. 5 minutter. Hæld fløden ved og kog det lidt ind, til konsistensen er cremet. Hæld kompotten i bunden af et fad og anret bøfferne oven på.