Logo

Mørbradbøffer i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor mørbrad
fedtstof til bruning
1 kg kartofler i skiver
2 ½ dl fløde 9%
3 løg i skiver
250 g champignon i skiver
1 rød peberfrugt i strimler
1 dåse hakkede tomater
1 dl bouillon

Kom kartoffelskiverne i et smurt ovnfast fad og drys dem med salt og peber. Hæld fløden over.
Sæt fadet nederst i ovnen ved 200°C i ca. 45 min.
Brun mørbradbøfferne på begge sider i fedtstof på panden.
Tag dem af panden og drys dem med salt og peber.
Rist derefter løg, svampe og peberfrugt hver for sig i fedtstoffet.
Kog panden af med bouillonen og de hakkede tomater.
Fordel mørbradbøffer, løg, champignon og peberfrugter over kartoflerne efter ca. 45 min. i ovnen.
Hæld sauceen over og sæt atter fadet i ovnen ved 200°C i 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.522 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her