1 stor mørbrad
fedtstof til bruning
1 kg kartofler i skiver
2 ½ dl fløde 9%
3 løg i skiver
250 g champignon i skiver
1 rød peberfrugt i strimler
1 dåse hakkede tomater
1 dl bouillon
Kom kartoffelskiverne i et smurt ovnfast fad og drys dem med salt og peber. Hæld fløden over.
Sæt fadet nederst i ovnen ved 200°C i ca. 45 min.
Brun mørbradbøfferne på begge sider i fedtstof på panden.
Tag dem af panden og drys dem med salt og peber.
Rist derefter løg, svampe og peberfrugt hver for sig i fedtstoffet.
Kog panden af med bouillonen og de hakkede tomater.
Fordel mørbradbøffer, løg, champignon og peberfrugter over kartoflerne efter ca. 45 min. i ovnen.
Hæld sauceen over og sæt atter fadet i ovnen ved 200°C i 20 min.