150 g svinemørbrad, afpudset, rå
150 g Røsti, frost
100 g pasta, naturel, frisk
¼ peberfrugt, rød, rå
¼ peberfrugt, gul, rå
¼ peberfrugt, grøn, rå
¼ pære, rå
2 cherrytomat
1 tsk Santa Maria Basilikum
Sæt vand over til pastaen og kog den efter anvisningen på pakken i let saltet vand.
Peberfrugt, pære skylles og renses snittes i strimler, så er det klart til lyn stegning.
Afpuds mørbraden og skær den i passende stykker, krydder med salt og peber.
Steg nu rösti i smør eller olie på panden i ca. 10 min.
Steg mørbradbøfferne og kom til sidst frugterne ved, det hele tages af panden, og hviler under dække.
Lav et opkog af stegeskyen tilsat lidt jævner, smages til med salt og peber.
Denne ret kan også serveres med kartofler.