Logo

Mørbradbøf pasta og rösti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g svinemørbrad, afpudset, rå
150 g Røsti, frost
100 g pasta, naturel, frisk
¼ peberfrugt, rød, rå
¼ peberfrugt, gul, rå
¼ peberfrugt, grøn, rå
¼ pære, rå
2 cherrytomat
1 tsk Santa Maria Basilikum

Sæt vand over til pastaen og kog den efter anvisningen på pakken i let saltet vand.

Peberfrugt, pære skylles og renses snittes i strimler, så er det klart til lyn stegning.

Afpuds mørbraden og skær den i passende stykker, krydder med salt og peber.

Steg nu rösti i smør eller olie på panden i ca. 10 min.

Steg mørbradbøfferne og kom til sidst frugterne ved, det hele tages af panden, og hviler under dække.

Lav et opkog af stegeskyen tilsat lidt jævner, smages til med salt og peber.

Denne ret kan også serveres med kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her