Logo

Mørbrad med bladselleri og ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

1 stor svinemørbrad
1 ds ananas + saften herfra
1 helt bundt bladselleri
1 rød peber
1 lille glas sorte oliven
¼ l piskefløde
salt og peber
 
Tilbehør:
1 bæger fetaost
kogte basmati ris
*

 
Mørbraden skæres i små bøffer og brunes i olie.
Lægges i et ovnfast fad og krydres med salt og peber.
Ananas fordeles over mørbraden og saften fra dåsen hældes over.
Bladsellerien renses og snittes i skiver og fordeles over.
Sorte oliven fordeles over.
Peberfrugten renses og skæres i tern og fordeles over.
Piskefløden hældes hen over det hele og krydres.
Retten sættes i ovnen ved 200 ºC i en god halv time.
Kogte ris og fetaost serveres til.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her