Kalvelever
og kyllingelever har en mild smag, og sammen med champignon, tomater og
krydderurter er det ren umami.
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid:
18 min.
#
300
g kalvelever eller kyllingelever
250
g champignon
25 g
smør
1 løg
1
fed hvidløg
2
tomater
lidt
frisk salvie, oregano, basilikum og/eller persille
salt
og peber
Tilbehør:
kogte kartofler eller ris
*
Fjern
evt. sener/hinder/årer, og skær leveren i strimler.
Rens
champignonerne, og skær dem i skiver.
Pil
løget, og snit det fint.
Pil
hvidløgsfeddet, og hak det fint.
Skyl
tomaterne, og skær dem i både.
Brun
champignonerne på en varm pande med lidt smør, og krydr med salt og peber.
Tilsæt
løgene, og steg under omrøring i 5 min.
Tilsæt
hvidløg og tomater, og steg i 3-4 min.
Hæld
det over på en tallerken.
Krydr
leverstrimlerne med salt og peber, og steg dem på panden med lidt smør i 3-4
min.
Hæld
grønsagerne over leveren, og varm det hurtigt igennem.
Drys
med friske krydderurter og server straks med kogte kartofler eller ris.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin