Logo

Leverfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g oksekød
250 g svinelever
1 stort løg
salt
friskkværnet peber
½ tsk allehånde
1 dl rasp
4 spsk bouillon
50 g smør til stegning.

Hak kød, lever og løg gennem kødhakkemaskinen, og rør farsen med de øvrige ingredienser.

Lad den hvile en time.
Steg frikadellerne som almindelige frikadeller
Tips:
kan også bruges som froksotret uden tilbehøret

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her