Logo

Lange i dildsauce - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spis noget godt i aften - og lev et 'lange' og godt liv

Spis noget godt i aften

 

150 g vilde ris

havsalt og friskkværnet peber

700 g langefilet

150 g gulerødder

100 g champignoner

3 spsk olivenolie

1½ spsk hvedemel

3¾ dl let- eller minimælk

1 bundt dild

æbleeddike

*

A. Kog risene i rigeligt saltet vand i 30-35 min.

B. Skyl fisken, dup den tør og skær den i portionsstykker.

C. Skræl gulerødderne og skær dem i små stave.

Skyl champignonerne og skær dem i skiver.

D. Varm olien op og svits gulerødder og champignoner.

Drys mel over og hæld mælk ved. Lad det simre i 5 min.

E. Skyl dilden, ryst den tør og læg nogle små kviste til side, hak resten fint.

Rør dilden i saucen og smag til med salt, lidt eddike og peber.

 

F. Kom langefileten ned i saucen og damp den i 12 min. ved svag varme.

Pas på: fisken må under ingen omstændigheder koge, så bliver den hård og falder fra hinanden!

G. Hæld vandet fra risene og anret dem med fisken.

Pynt med dild.

Madopskrift billede

Pr portion 1979/473 kJ/kcal. 47 g protein. 11 g fedt. 38 g kulhydrat. 3 g fibre

 

Saltvandsfisk hører til de levnedsmidler, som giver meget jod. Dette mineral er uundværligt for skjoldbruskkirtlens funktion og regulerer via hormoner mange stofskifteprocesser.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her