Logo

Lammemørbrad med peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350-400 g lammemørbrad
1 snittet løg
1 rødpeberfrugt i strimler
1 gulpeberfrugt i strimler
100 g halve grønne oliven
saft fra ½ citron
lidt frisk basilikum
olivenolie til stegning
salt
peber

Varm lidt olie på en pande og brun kødet.
Krydr med salt og peber.
Steg kødet videre i en 200ºC varm ovn i 12 min.

Tag kødet ud og lad det hvile i 10 min.

Varm lidt olie på panden og sauter i 3-4 min.
Tilsæt oliven og citronsaft.
Tag det fra panden og vend med basilikum.

Server til skiver af kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her