Logo

Lammekrebinetter med aubergine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mellemstor aubergine (500g)
salt til udvanding
1 æg
9/16 dl franskbrødskrummer
1 tsk salt
½ tsk stødt oregano
1 dl hakkede oliven
1 fed hvidløg (presset)
50 g reven parmesanost
600 g hakket Lammekød
½ dl spiseolie
6 tomatskiver
3 dl reven ost, fx. danbo eller emmentaler

Skyl auberginen godt og skær den i 6 ensartede skiver.
Læg dem på et stykke køkkenrulle og drys dem med salt.
Lad dem trække i ca. 20 min og tør den udtrukne væde af med køkkenrulle.

Pisk ægget sammen i en skål.
Tilsæt franskbrødskrummer, salt, peber, oregano, oliven, hvidløg og parmesanost.
Ælt blandingen med det hakkede kød ig form den til krebinetter, der i størrelse passer til aubergineskiverne.

Brun aubergineskiverne let i olie på panden.
Læg dem i et smurt, ovnfast fad.
Steg derefter krebinetterne 3-4 min. på hver side.
Læg en krebinet på hver aubergineskive.
Drys med reven ost.

Krebinetterne sættes i ovnen ved 225ºC i ca. 25 min., eller til osten er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her