8 lammekoteletter
frisk rosmarin
salt og peber
evt. ganske lidt smør eller olie
5-6oo g friske bønner
1 bundt nye løg
25 g smør
2 dl yoghurt naturel (gerne en fast type, eller afdryppet 1 time)
1 fed presset hvidløg
1 bdt hakket persille
Lad yoghurten dryppe af i et kaffefilter 1 time, hvis det er alm. yoghurt.
Rør den med presset hvidløg og hakket persille.
Rids fedtkanten let på koteletterne og krydr med rosmarin, peber og salt.
Nip bønnerne og skær løgene i brede både.
Varm smørret op i en bred gryde og svits bønnerne et par minutter.
Kom løgbådene ved og krydr ligesom kødet.
Lad det simre til bønnerne er møre men stadig har lidt bid.
Varm en pande op uden fedtstof og stil koteletterne på højkant til fedtet smelter fra.
Steg derefter på begge sider et par minutter efter tykkelse.
Server kødet med bønnerne og kold youhurt-dip.