Logo

Lammefilet med feta og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 lammefileter a. ca. 250 g
olivenolie
100 g feta
1 lille bundt dild
hvidløg

Brun lammefileterne på en varm pande, afkøl og skær en lomme.
Fyld med feta, hvidløg og hakket dild og drys med salt og peber.
Stil i ovnen ved 200°C i ca. 7 minutter.
Skær i tykke skiver og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.527 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her