Logo

Lammeculotte med rosenkål, æbler, rodfrugtmos og timiansky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser
1 Lammeculotte
1 persillerod 
1 pastinak
1 selleri
4 bagekartofler
200 g smør
2 dl sødmælk
salt og peber


* Tilberedning 
Lammeculotten ridses i fedtet og brunes godt af i smør på en varm pande og 
steges i ovnen i ca. 16 min i en 175 °C varm ovn og trækker i mindst 20 min.

 

Kartofler og rodfrugter skrælles og renses og koges i rigeligt vand, og når det

er mørt skal det moses med smør, sødmælk og krydres med salt og peber

 

Dernæst ristes rosenkål i smør på en pande med æbler i både.


Lammeculotten skæres i skiver og anrettes på mosen, rosenkålen og æbler 

hældes henover.


Hertil kan serveres en timiansky (skysauce tilsmagt med timian).




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1328914-12-2021 11:07:56 Jørgen Remod
Hvad blev der lige af grøntsagerne i tilberedningsopskriften🤔

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her