Logo

Lammeculotte med mexikansk sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lammeculotte
1 spsk tørret basilikum
salt
peber
25 g smør
½ dl vand

sauce:
2 rødløg
2 rødepeberfrugter
2 fed hvidløg
3 spsk olie
2 dåserflåede tomater
½ spsk chili
salt
peber

Lammeculotte er udskåret af køllen, kødet er reelt og helt uden ben.

Rids culottens overflade let og gnid krydderierne godt ind i den.
Snør den evt. let med en kødsnor.
Smelt smørret i en gryde og brun kødet godt heri på alle sider.
Hæld ½ dl vand ved, læg låg på og lad stegen simre mør i 30-35 min.
Lad den hvile tildækket 5 min., før den skæres i skiver.

Til saucen pilles og hakkes løgene fint.
Fjern frøstol og kerner på peberfrugterne og hak ligeledes dem fint.
Svits løg, peberfrugter og knust hvidløg i olien.
Tilsæt tomater og krydderier og lad saucen koge svagt uden låg i mindst et kvarter.
Den skal være pæn og tyk.

Server saucen til kødet sammen med kogt bulgur eller ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her