Logo

Lammebov med kikærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g lammebov, udbenet
½ tsk salt
15 g margarine
150 g løg
4-5 tomater (evt. dåser)
2 dl vand
¼ tsk salvie
½ tsk merian
½ tsk salt
Peber

Kikærterne lægges i blød i koldt vand i 8-10 timer.
Lammeboven gnides med salt og brunes i en gryde med margarine. Løgene skæres i tern og svitses med.
Tomaterne skoldes, flås og skæres i både. Tomaterne kommes i gryden, (dåsetomater uden væde). Vand, krydderier, salt og udblødte kikærter tilsættes, og retten småkoger under låg 1-1 ¼ time til kødet er mørt.
Boven tages op og hviler indpakket i alufolie ca. 10 min.
Grøntsagssaucen koges evt. lidt ind og smages til med salt og peber. Boven skæres i skiver og serveres med grønsagssaucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her