Logo

Lammeboller i Hawaii-sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g magert hakket lammekød eller blandet hakket okse- og svinekød
½ tsk blandede krydderurter
1 knsp.chilipulver
2 ananasskiver fra dåse i egen saft
2 dl ananassaft
1 spsk citronsaft
½ tsk sukker
Lidt sojasauce
1 ½ tsk Maizena
salt
peber

Bland det hakkede kød, krydderurter og chili i en skål.
Lad ananasringene dryppe af, gem saften.
Del hver ananasring i seks stykker og lav 12 bøffer af farsen.
Bank dem let flade og læg et stykke ananas midt på og pak det ind i hver bøf.

Brun kødbollerne uden ekstra fedt på begge sider i en slip-let pande.
Hæld ananassaft og citronsaft i en stor kasserolle, kom kødbollerne i og lad dem småstege 12-15 minutter under låg. Tag kødet op og hold det varmt.

Smag fonden til med sukker og sojasauce.
Tilsæt Maizena rørt med lidt vand.
Kog saucen op under omrøring, smag til med salt og peber og hæld den over kødbollerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her