Logo

Lam på Romsersk maner - Abbacchio alla Romana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg nyrestykke Lam (andet kan også bruges)
2 sardelfileter
3 fed hvidløg
3 spsk hvidvinseddike
olivenolie
2 tsk rosmarin
salt/peber

Lad 2 fed hvidløg blive gyldne i olien, og fjern dem.

Skær kødet i passende stykker (efter behag), og steg det i olien, krydres med salt og peber.

 

Hak nu rosmarinen, 1 fed hvidløg og sardelfiletterne meget fint og bland det hele med hvidvinseddiken. Når kødet er mørt (ca. 45 minutter), hældes eddikeblandingen over, lad den fordampe.

Serveres med råstegte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her