Logo

Laksestuvning med æg og dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ hakket løg
1 spsk smør
2 spsk hvedemel
3 hårdkogte æg
dild
peber
evt. lidt salt

Pynt:
revet ost

Pandekagerne:
Hertil piskes det hele sammen, smørret er smeltet, og dejen skal helst trække nogle timer, inden pandekagerne bages - ikke for store .

Fyld:
Løg hakkes og letsteges i smørret, heri drysses melet, og der spædes med fløden til en fin stuvning, der smages godt til med salt, peber og meget fint klippet dild.

Når stuvningen er lidt afsvalet, tilsættes laksestykkerne samt de hakkede hårdkogte æg, og en god spsk kommes på hver pandkage, der rulles sammen og nu kan fryses. De lægges i et ovnfast fad, drysses med revet ost, og de er lige til at lune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her