600 g frisk pasta, fx grøn båndpasta
250 g fersk laksefilet uden skind og ben
½ liter færdiglavet grundsauce med mælk
1 tsk friskpresset citronsaft
1 dl frisk hakket dild
½ tsk groft salt
peber, friskkværnet
Pynt:
Små dildkviste
Tilbehør:
Frisk, revet Grana ost
Kog den friske pasta efter anvisningen på emballagen.
Skær imens fiskekødet i tern (ca. 2 x 2 cm). Bring GrundSauce i kog i en tykbundet gryde. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt citronsaft, dild, salt og peber. Sluk for varmen. Vend forsigtigt laksen i og læg låg på gryden. Lad fisken trække i ca. 4 min., til den er fast og lyserød. Smag saucen til.
Ved serveringen:
Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Læg pasta og laksesauce lagvis i en varm skål og server straks.