Logo

Laks, bagt og med dildsyltet kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Har du ikke laks, kan du bruge makrel eller anden (fed) fisk. Kål er ren kærlighed til din krop. Med sit rige indhold af vitaminer, fibre og cancerhæmmende phytokemikalier er denne super-råvare

 

¼ hvidkål

1 løg

1 citron

½ bundt frisk dild

2 spsk eddike

1 tsk spidskommen

4 stykker laks a 100 g

4 spsk (oliven)olie

salt og peber

*

Snit hvidkål og løg i fine, aflange strimler.

Kom det i en skål, og tilsæt reven citronskal, citronsaft, hakket dild, eddike, spidskommen og 2 spsk olie.

Smag til med salt og peber.

Sæt en pande over varmen, lad panden blive varm, og tilsæt så olie.

Læg laksestykkerne (med eller uden skind) på panden.

Steg dem i 2, minutter på den ene side, og derefter i 4- minutter på den anden side.

Tag laksestykkerne af panden, og lad dem køle lidt af.

Anret den marinerede kålsalat på en tallerken, læg laksen oven på og drys med dild.

Server retten med et stykke groft brød.

Tips: Har du ikke laks, kan du bruge makrel eller anden (fed) fisk. Har jeg ikke allede sagt det? Kål er ren kærlighed til din krop. Med sit rige indhold af vitaminer, fibre og cancerhæmmende phytokemikalier er denne super-råvare langt bedre end sit ry. Også smagsmæssist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (10 stemmer)
Siden er blevet set 3.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her