Logo

Kyllingelever i cider- og sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kyllingelever
1 ½ spsk hvedemel
2 dl æblecider
2 spsk æblecidereddike
2 tsk dijonsennep
½ tsk salt
1 knsp. hvid peber
1 dl piskefløde
 
Skær kyllingeleveren i mindre stykker.
Brunes i smør på en stor stegepande ved høj varme.
Hvedemelet drysses over.
Lad det simre i ca. 1 minut.
Under omrøring tilsættes cider og vineddike.
Rør sennep, salt og peber i.
Koges ved svag varme i ca. 5 minutter eller til leveren er gennemkogt.
Koges færdig i yderligere et par minutter under omrøring. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her