Logo

Kyllingelår med majs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingelår med majs

800 g dybfrossen kyllingeoverlår

1 suppevisk

salt

4 hele peberkorn

1 laurbærblad

1½ spsk smør eller margarine

2½ spsk hvedemel

citronsaft

1 tomat

1 ds majs

klippet persille

Tilbehør: kogte kartofler eller Løse ris - se Tillæg

*

Læg kødet i så meget vand, at det står halvt op om det.

Bring det i kog og skum.

Tilsæt suppevisk, salt, hele peberkorn og laurbærblad· og lad det koge sagte, til kødet er mørt - ca. 35 minutter.

Fjern skind og ben og skær kødet i passende stykker.

Bag fedtstoffet af med hvedemelet og spæd med ca. 2,5 dl af den siede suppe fra kødet og hakket tomattern.

Lad saucen koge sagte i 10 minutter og smag til med citronsaft og eventuelt lidt mere salt.

Bland de afdryppede majs og rigeligt klippet persille i saucen og hæld den over kødet ved serveringen.

Server kogte kartofler eller løse ris til.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her