800 g dybfrossen kyllingeoverlår
1 suppevisk
salt
4 hele peberkorn
1 laurbærblad
1½ spsk smør eller margarine
2½ spsk hvedemel
citronsaft
1 tomat
1 ds majs
klippet persille
Tilbehør: kogte kartofler eller Løse ris - se Tillæg
*
Læg kødet i så meget vand, at det står halvt op om det.
Bring det i kog og skum.
Tilsæt suppevisk, salt, hele peberkorn og laurbærblad· og lad det koge sagte, til kødet er mørt - ca. 35 minutter.
Fjern skind og ben og skær kødet i passende stykker.
Bag fedtstoffet af med hvedemelet og spæd med ca. 2,5 dl af den siede suppe fra kødet og hakket tomattern.
Lad saucen koge sagte i 10 minutter og smag til med citronsaft og eventuelt lidt mere salt.
Bland de afdryppede majs og rigeligt klippet persille i saucen og hæld den over kødet ved serveringen.
Server kogte kartofler eller løse ris til.