Logo

Kyllingelår med bacon og paprika

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-2 hele kyllingelår per. pers.
1 skive bacon pr. kyllingelår
salt, peber, paprika edelsüss
olie
 
Flå/skær skindet af kyllingelårene.
Krydr med peber på hele låret.
Vikle nu baconen om underlåret.
Skær et par snit i overlåret, krydr med salt og rigeligt med paprika.
Pensl rigeligt med olie.
Sættes i ovnen ved 180ºC og steges i ca. 50-60 min.
Kødsaften skal være klar. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her