2 løg
4 stk kyllingebrystfileter
ostindisk karry i rigelige mængder
smør til stegning
4 tomater
2 røde peberfrugter
salt
1 stor ds kokosmælk
Fileterne skæres i mindre stykker, løgene skrælles og hakkes groft. Smøøret smeltes i en gryde og løgene svitses deri.
Kort efter tilsættes karryen, som man ikke skal spare på, og løgene steger videre.
Kyllingestykkerne tilsættes og svitses til de har skiftet farve.
1-2 dl vand tilsættes og blandingen koger videre et par minutter. Tomaterne skæres i små stykker, rød peberfrugt skæres i strimler og tilsættes sammen med salt.
Retten koger herefter ca. 15 minutter til tomaterne er kogt ud.
Endelig tilsættes kokosmælk efter behov og efter opvarmning til kogepunktet er retten klar til servering.
Tilbehør:
kogte, løse ris
salat
bananer i skiver, dryppet med citron- eller appelsinsaft og vendt i kokos er godt tilbehør, hvis retten er blevet stærk.