400 g kyllingefilet
100 g cashewnødder
1 fed hvidløg
1-2 chili friske røde chili
1 tsk hakket, frisk ingefær
3 spsk neutral olie
1 bundtforårsløg
3 spsk tomatketchup
½ dl hønsebouillon
3 spsk fiskesauce (A taste of Thai)
1 tsk sukker
salt
Rist cashewnødderne i ovnen indtil de er gyldne.
Kog risene som angivet på emballagen.
Skær kyllingefileten i tynde strimler.
Hak hvidløg, chili og ingefær fint.
Varm olien i en wok og rist hvidløg, chili, ingefær, og tilsæt derefter kyllingestrimlerne.
Steg indtil kødet er gyldent.
Skær forårsløgene i skiver på skrå og tilsæt dem sammen med tomatketchup, bouillon og fiskesauce.
Steg til kødet er gennemstegt, og smag til med sukker og salt.
Vend de ristede nødder i retten, som serveres med kogte ris.