Logo

Kyllingefad med barbecuesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort løg i skiver (ca. 5 dl)
6 store fed finthakket hvidløg
2 store laurbærblade
8 stk skindfrit kyllingebryst a 250 gram (med ben)

Sauce:
2 ½ dl tomatjuice
¾ dl cider- eller hvidvinseddike
1 ½ tsk salt
½ tsk tørret, rød chili eller Tabascosauce
1 spsk Dijonsennep
2 spsk citronsaft
2 spsk Worcestershiresauce
1 ½ dl tomatketchup

Varm ovnen op til 150°C.
Bland alle ingredienserne til saucen i en skål.
Tag en bradepande der er stor nok til at kunne rumme alle kyllingestykkerne i ét lag, og fordel løg, hvidløg og laurbærblade i den.
Læg kyllingestykkerne ovenpå, og hæld saucen over dem.
Steg retten utildækket i ovnen i ¾-1 time eller til kyllingestykkerne er gennemstegte (den saft der løber ud når du stikker i kødet med en spids genstand skal være klar, ikke rosa)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her