1 stort løg i skiver (ca. 5 dl)
6 store fed finthakket hvidløg
2 store laurbærblade
8 stk skindfrit kyllingebryst a 250 gram (med ben)
Sauce:
2 ½ dl tomatjuice
¾ dl cider- eller hvidvinseddike
1 ½ tsk salt
½ tsk tørret, rød chili eller Tabascosauce
1 spsk Dijonsennep
2 spsk citronsaft
2 spsk Worcestershiresauce
1 ½ dl tomatketchup
Varm ovnen op til 150°C.
Bland alle ingredienserne til saucen i en skål.
Tag en bradepande der er stor nok til at kunne rumme alle kyllingestykkerne i ét lag, og fordel løg, hvidløg og laurbærblade i den.
Læg kyllingestykkerne ovenpå, og hæld saucen over dem.
Steg retten utildækket i ovnen i ¾-1 time eller til kyllingestykkerne er gennemstegte (den saft der løber ud når du stikker i kødet med en spids genstand skal være klar, ikke rosa)