Logo

Kylling på spid med Satay Sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 stk kylling inderfilet
2 spsk sukker
1 pk. peanut Satay Sauce
3 spsk hvidvinseddike
½ agurk
1 spsk Soya Sauce
1 snittet rødløg
frisk koriander
olivenolie til stegning

Sæt kyllingefileterne på fire spid og steg dem i lidt olie, ca. 3-4 minutter. Tilsæt soya og tag panden fra blusset.

Rør satay saucen efter anvisning.

Rør sukker med eddike indtil sukkeret er opløst.

Halver agurken og fjern kernerne.

Snit den og vend i en skål med rødløg, koriander og eddike dressingen. Server med de lune kylling spid og Satay Sauce

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her