Logo

Kylling på katalansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor skrabekylling på 1,5-2 kg
salt

Fyld:
200 g udstenede svesker
100 g tørrede abrikoser, udblødte
1 dl pinjekerner
2 dl sherry

Kyllingen krydres med salt og peber ud-og indvendig.
Fyldet kommes i kyllingen og lægges i en lille bradepande.
Overhældes med sherry.
Stilles midt i en 150 º varm ovn.
Steges i 2-2 ½ time.
Serveres med ris eller aspargeskartofler og god hvedebrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her