Ved at bruge tørrede
svampe bliver smagen lidt "vild" selvom det ikke er svampesæson lige
nu.
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 12 min. Ikke Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
6
300 g kyllingebryst
15 g smør
15 g tørrede svampe
200 g tørret pasta
250 g markchampignon
1 fed hvidløg, knust
1 dl piskefløde (kan
udelades)
persille
salt og peber
*
Udblød de tørrede
svampe i 2½ dl vand 15-20 min.
Krydr
kyllingebrysterne med salt og peber og brun dem på en pande med smør.
Skru ned for varmen
og lad dem stege ganske stille 5 min. på hver side.
Kog pastaen efter
pakkens anvisning.
Steg de rensede
champignon gyldne på en pande med smør og tilsæt de afdryppede, udblødte svampe
og hvidløg.
Steg under omrøring
et par min og tilsæt udblødningsvandet.
Kog det ind til det
halve og tilsæt evt. fløde.
Smag til med salt og
peber og vend den afdryppede pasta i.
Server med kylling
og persilledrys.
TIPS: Hvidløg holder
sig bedst i køleskabet. Og bare rolig - det er først, når hvidløget snittes
eller bliver knust, at det begynder at lugte.
madABC.dk er en kogebog med nemme madopskrifter, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min. og...
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin