Logo

Kylling med citron og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling med citron og chili


# Ingredienser:

1 kylling

Marinade:
1 rød chili

2 fed hvidløg
1 citron

1 spsk (oliven)olie
1 tsk timian

½ spsk honning
salt og peber

Serveres med brød.


Tilberedning:

Parter kyllingen i 6-8 lige store stykker.

Flæk chilien og fjern kernerne. Snit den fint.

Pil hvidløgene og hak dem groft.

Pres citronen.

Rør chili, hvidløg, citronsaft, olie, timian og honning sammen.

Læg kyllingestykkerne i et ovnfast fad sammen med marinaden og lad dem marinere mindst tre timer.

Vend kyllingestykkerne et par gange, så marinaden fordeles overalt på kyllingestykkerne.

Steg kyllingen i ovnen ved 200°C i ca. 1 time.

Øs væde fra fadet over kyllingestykkerne et par gange under stegningen.

Server brød til og dyp det i skyen fra kyllingerne.

 

 ...........................................................



 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her