Grønsagerne til denne ret bliver kun varmet hurtigt igennem, og er derfor sprøde og med ”bid” i. Det ser ud som en stor mængde spinat, men den falder sammen, så derfor skal du bruge en stor gryde/wok. Sammen med kylling og pesto bliver det til en dejlig og hurtigt lavet ret.
Olie til stegning
4 kyllingebryststykker med skind uden ben
Revet skal af 1 usprøjtet citron
1 cm frisk, fintrevet ingefær
1 tsk salt
½ agurk i stave
2 forårsløg i stave
2-3 spsk pesto
400 g spinat i strimler
Saft af 1 citron
2 spsk olivenolie
1 bundt basilikum
Salt og peber
Opvarm lidt olie i en stor stegepande eller wok.
Drys kyllingen med salt og peber og brun den grundigt.
Kom citronskal, ingefær og salt ved.
Bliv ved med at brune til det er lige ved at brænde på.
Kom ½ dl vand ved og lad det koge ind.
Lad kyllingen blive netop gennemstegt.
Vend agurk, forårsløg, pesto og spinat i sammen med citronsaft og varm igennem.
Kom lidt olie i en lille kasserolle og frituresteg blade af basilikum til pynt.
Skær kyllingebrystet igennem 2-3 steder og server sammen med ris, pasta eller groft brød.
Grønsager pr. person: ca. 175 g