Kylling i estragonsauce er en af de allerbedste fjerkræ-opskrifter, du let kan lave
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 50 min.
#
1 friskslagtet eller optøet frossen kylling
2 store løg
smør/olie
salt, peber fra kværn
2½ dl bouillon (af terning)
1 spsk presset citronsaft
3 spsk friskhakket estragon, timian eller rosmarin eller lidt
af hvert, evt tørret
1 spsk hvedemel
1 dl cremefraiche
½ dl finthakket persille
*
1. Del kyllingen i 8-10 stykker.
2. Pil løgene og hak dem.
3. Brun kyllingestykkerne i smør på en pande til de er
gyldne, ca. 10 min. over jævn varme.
Læg dem i en gryde og svits løgene bløde på panden, uden at
de tager farve.
Kom løgene i gryden. Drys med salt og peber.
4. Tilsæt bouillon, citronsaft og estragon og lad det alt sammen
snurre under låg og for svag varme ca. 20 min.
5. Rør hvedemelet ud i lidt koldt vand og rør det i gryden.
Kom også cremefraiche i og lad retten koge yderligere 5 min.
uden låg.
Strø persille over.
Serveres med nykogte kartofler eller båndspaghetti og grøn
salat.