(4 personer)
# Ingredienser:
1 kylling
1 tsk salt
1 tsk paprika
2 dåser flåede tomater
2 fed finthakket hvidløg
½ dl hakket persille
Tilbehør:
Kogte ris og en stor skål salat
*
Tilberedning:
Skær eller klip kyllingen ud i otte dele:
Del først
kyllingen i to, skær lårene af og del dem i to ved ledet og skær bryststykket
midt over.
Skær eventuelt løst skind og fedt fra.
Brun kyllingestykkerne godt på alle sider på en stor pande
eller stegegryde uden fedtstof.
Hvis der er meget fedt smeltet fra, kan det eventuelt
kasseres.
Drys med salt og paprika.
Blend de flåede tomater og hæld dem over kyllingen.
Tilsæt hakket hvidløg og lad det hele simre i gryden under
låg i 25 minutter.
Tilsæt hakket persille og lad saucen koge endnu 5 minutter.
Smag til med salt og server kyllingen med kogte ris og en
stor skål grøn salat.
................................................................