Logo

Kylling i sur-sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. frossen kyllingebryst (500g)
3 tsk olie
½ tsk salt

Sauce:
1 løg
1 fed hvidløg
3 tsk olie
3 tsk hvedemel
3 dl kyllingesuppe
2 spsk tomatpuré
1 tsk ingefær
½ tsk sambal Manis
½ glas Atjas Taugé

Kyllingebrystet optøs, og kødet skæres fra benene.
Benene kommes i en gryde med 3 dl vand og ½ tsk salt og koger i under låg ca. 10 min.
Kyllingekødet skæres i smalle strimler, der steges på en godt varm
pande i olie.
Stegetid: 3-4 min. Drysses med salt og tages fra varmen.
Kyllingesuppen sies.
Løg og hvidløg skæres i terninger og svitses i en gryde i olien.
Melet drysses over, og der spædes med kyllingesuppe.
Tomatpuré, ingefær og Sambal Manis tilsættes, og saucen smages til
med salt og peber.
Kyllingekødet og Atjar Taugé kommes i saucen og varmes igennem.

Tips: Atjar Taugé er bønnespirer og rød peber i lage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.322 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her