1 pk. frossen kyllingebryst (500g)
3 tsk olie
½ tsk salt
Sauce:
1 løg
1 fed hvidløg
3 tsk olie
3 tsk hvedemel
3 dl kyllingesuppe
2 spsk tomatpuré
1 tsk ingefær
½ tsk sambal Manis
½ glas Atjas Taugé
Kyllingebrystet optøs, og kødet skæres fra benene.
Benene kommes i en gryde med 3 dl vand og ½ tsk salt og koger i under låg ca. 10 min.
Kyllingekødet skæres i smalle strimler, der steges på en godt varm
pande i olie.
Stegetid: 3-4 min. Drysses med salt og tages fra varmen.
Kyllingesuppen sies.
Løg og hvidløg skæres i terninger og svitses i en gryde i olien.
Melet drysses over, og der spædes med kyllingesuppe.
Tomatpuré, ingefær og Sambal Manis tilsættes, og saucen smages til
med salt og peber.
Kyllingekødet og Atjar Taugé kommes i saucen og varmes igennem.
Tips: Atjar Taugé er bønnespirer og rød peber i lage.