Logo

Kylling i karry og champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kylling i karry og champignon

Billedet er indsendt anonymt af en dygtig bruger. Retten er meget velsmagende og ser godt ud. 

Passer godt til 4-6 personer


# Ingredienser 

1 kg kyllingefilet

4 porrer 

1 kg gulerødder
3 peberfrugter
2 glas champignon

2 store løg

2 dåser kokosmælk

karry, salt og peber


* Tilberedning   
Løgene hakkes og svitset i olie og karry.
Sørg for at brænde karryen godt af.
Tilsæt kyllingefilet (skåret i mundrette stykker) og svits dem godt.
Tilsæt gulerødder skåret i tern, porre i ringe, grofthakkede peberfrugter og champignon og lad det svitse lidt tid.
Tilsæt kokosmælken samt ½-1 liter vand samt salt og peber.
Retten koges til gulerødderne er kogt næsten møre.
Serveres med ris eller frisk spinatpasta.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.512 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her