Kylling i karry er en
storfavorit i de fleste hjem. Retten er krydret uden at være stærk, og har en
lækker, rund og cremet konsistens. Det er et hit Server denne kylling i
karry med jasminris, de smager af mere og dufter skønt i køkkenet.
4 Personer. 20 minutter.
# Ingredienser
4 kyllingebrystfilet
olie
1 spsk karry
salt og peber
1 dl piskefløde
1 dl vand
800 g frossen grønsagsblanding
* Tilberedning
1. Brun kyllingen på begge sider i olie i en stor pande.
2. Drys karry på og vend rundt.
3. Krydr med salt og peber.
4. Kom fløde og vand på panden. Vend rundt.
5. Kom grøntsagerne på og vend rundt.
6. Læg låg på og lad simre i ca. 15 minutter.
7. Kyllingen skal være gennemstegt og grøntsagerne
gennemvarme.
8. Smag til med salt og peber og server.