#
Ingredienser
1 kylling på ca 1½ kg
2 spsk (oliven)olie
2 spsk honning
½ citron (saften)
1 spsk frisk timian
Fyld:
1 courgette
1 aubergine
3 tomater
2 fed hvidløg
1 løg
2 skiver franskbrød
* Tilberedning
Kyllingen flækkes - men ikke helt igennem, brystet skal være
i et.
Kyllingen pensles ud- og indvendigt med marinaden, og
stilles i køleskabet i ca 1 time.
Kyllingen grilles på mellemvarme ca 15 min. med brystsiden
nedad, og vendes jævnligt under
grillningen.
Grønsagerne istandgøres og snittes.
De blandes herefter med det nulrede brød.
Dette fyld kommes i kyllingen.
Læg den åbne del af kyllingen sammen og vend den.
Grill kyllingen videre i ca. 30 min. ved mellemvarme.
Betjeningen her på stedet er
langsom, men i det mindste er det kun tjeneren der er grov
..................................................
´