Logo

Krydret skinkeschnitzel med røde bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skinkeschnitzel af inderlår, 1-1 ½ cm tyk
1 tsk olie
1 lille fed hvidløg
1 lille løg
½ tsk stærk chilisauce eller sambal oelek
1 tsk frisk ingefær
½ tsk spidskommen
½ tsk stødt koriander
1 dl bouillon
2 tsk koncentreret tomatpuré
50 g majskerner, frosne eller fra dåse
½ ds kidney beans i saltlage
1 spsk piskefløde
Tilbehør: 75 g groft brød

Dup kødet med køkkenrulle og brun det hurtigt på begge sider på en pande i olie ved kraftig varme.
Læg kødet til side og svits knust hvidløg, løgringe, chilisauce, finthakket
ingefær, spidskommen og koriander i 2 minutter på panden ved god
varme.
Kom bouillon, tomatpuré, majskerner samt skinkeschnitzlen ved og
lad retten simre for svag varme under låg i ca. 5 minutter.
Anret kødet på en tallerken.
Kom bønner uden saltlage samt piskefløde i retten.
Kog op under omrøring og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her