1 skinkeschnitzel af inderlår, 1-1 ½ cm tyk
1 tsk olie
1 lille fed hvidløg
1 lille løg
½ tsk stærk chilisauce eller sambal oelek
1 tsk frisk ingefær
½ tsk spidskommen
½ tsk stødt koriander
1 dl bouillon
2 tsk koncentreret tomatpuré
50 g majskerner, frosne eller fra dåse
½ ds kidney beans i saltlage
1 spsk piskefløde
Tilbehør: 75 g groft brød
Dup kødet med køkkenrulle og brun det hurtigt på begge sider på en pande i olie ved kraftig varme.
Læg kødet til side og svits knust hvidløg, løgringe, chilisauce, finthakket
ingefær, spidskommen og koriander i 2 minutter på panden ved god
varme.
Kom bouillon, tomatpuré, majskerner samt skinkeschnitzlen ved og
lad retten simre for svag varme under låg i ca. 5 minutter.
Anret kødet på en tallerken.
Kom bønner uden saltlage samt piskefløde i retten.
Kog op under omrøring og smag til med salt og peber.