500 g hellefiskfileter
Krydderblandning:
1 fed hakket hvidløg
2 spsk limesaft
2 spsk frisk klippet purløg
½ rød udkernet og fint hakket chili
1 knsp.stødt nellike
½ tsk tørret timian
½ tsk salt
¼ tsk peber fra kværn
Papayasalsa:
2 papayafrugter
2 forårsløg
2 små røde udkernede og fint hakkede chili
4 spsk limesaft
½-1 tsk stødt sød chili
Fisken lægges i et smurt ovnfast fad. Krydderblandningen røres sammen og fordeles ovenpå. Fadet dækkes med alufolie. Sættes i ovnen ved 200 º i ca. 15 minutter, til fisken er hvid og fast.
Papayafrugterne skrælles, halveres og udkernes. Hakkes groft.
Forårsløgene skylles og snittes fint. Alle ingredienserne røres sammen. Trækker i køleskabet i en time.