Logo

Krydrede kyllingelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

16 kyllingelår
 
Barbecuesauce:
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 dl vineddike
3 dl tomatketchup
1 løg
1 spsk dijonsennep
1 spsk honning
2 tsk chilipulver
4 spsk citronsaft
 
Barbecuesauce:
Hak løg og hvidløget fint, og svits det i olivenolien.
Tilsæt resten af ingredienserne og rør det godt sammen.
Lad det koge ved svag varme i 10 minutter.
Smag til med salt og peber.
Vend kyllingelårene i barbecuesaucen og steg dem i ovnen på 200ºC i 50 minutter.
Serveres med salat og brød. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her